Telefonnummer

0707 707 839

E-post

info@medensit.se

Öppettider

08:00-17:00

MEDENSIT i Solna/Sundbyberg är en privat läkarmottagning och grundades 2013 av dr Alexandra Sass. Sedan 2019 har vi utökat med medicinsk yoga mot utmattning och stress.

Mottagningen har idag läkare med specialistkompetens inom allmänpsykiatri, psykoterapeut, psykolog, socionom och arbetsterapeut samt medicinsk yogainstruktör.

Jag är legitimerad läkare, specialist i allmänpsykiatri, grundutbildning i psykoterapi med kognitiv beteende terapeutisk inriktning (steg-1KBT), utbildning i mini-MBA, medicinsk yoga instruktör och utbildar mig till MBSR (Mindfulness Based Stress Reduction) instruktör.

Hos mig är den enskilde individens behov i fokus och jag jobbar i första hand med att skapa ett unikt behandlingsupplägg  som passar just Dig och Dina behov. Jag erbjuder även vårdpersonal stöd och behandling.

För mig är det naturligt att klienten ska känna att hen är i fokus, att behandlingen känns säker och trygg samt att bemötandet är professionellt och korrekt.

Under bedömningssamtal och kartläggning är jag ytterst mån om att vara strukturerad, tydlig, respektfull, engagerad och kommunikativ då dialog är mitt främsta verktyg.

Om Du vill veta mer om vad jag kan hjälpa just Dig med, läs mer under behandlingar och tjänster.

Om Du vill skicka en intresseanmälan, vänligen följ länken här.

Alexandra Sass, VD Medensit AB